Χορηγοί Kavala Finn Masters 2015

Εκπροσώπηση

H CK AGENCY είναι μια διεθνής εταιρία sports management & marketing με έδρα την Καβάλα

Στη CKAGENCY σας προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτιστοποίηση της οργανωτικής δομής του αθλητικού σας οργανισμού. Επίσης σας εξασφαλίζουμε επικερδείς συμφωνίες για την εκμετάλλευση των διαφημιστικών, χορηγικών, εμπορικών δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων μετάδοσης του προϊόντος σας.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας στο σχεδιασμό και υλοποίηση του management plan της εγκατάστασης σας. Επίσης σχεδιάζουμε και υλοποιούμε marketing-through-sportsενέργειες για την εταιρία σας

Εκπροσωπούμε ποδοσφαιριστές και συνεργαζόμαστε με το ποδοσφαιρικό σας σωματείο, πραγματοποιώντας μετεγγραφές στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια και Λατινική Αμερική.

Οργανώνουμε summerschools, σεμινάρια και ημερίδες με το ακαδημαϊκό σας ίδρυμα, sportsshowsκαι forums, καθώς και campsκαι tournaments σε διάφορα αθλήματα, ενώ σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αθλοτουριστικά πακέτα packagesσε διάφορες χώρες

Η επιτυχία μας αντανακλάται στη μακρόχρονια συνεργασία μας μερικούς από τους σημαντικότερους αθλητικούς οργανισμούς στον κόσμο.

Οι πελάτες μας είναι σημαντικά ποδοσφαιρικά σωματεία και αρχές στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική, Ευρωπαϊκά σωματεία μπάσκετ, διεθνείς αθλητικοί οργανισμοί, ακαδημαϊκά ινστιτούτα στην Ευρώπη και την Αμερική και διεθνείς εταιρίες.

Θα χαιρόμασταν να συζητήσουμε μαζί σας για μια αποδοτική συνεργασία

 

Είμαστε στη διάθεση σας

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Xρήστος Κουτρουμανίδης

Διευθύνων Σύμβουλος CKAGENCY