Επίσημοι Χορηγοί του Ομίλου - Υποστηρικτές

Official Broadcaster NOVASPORTS

"Τα κανάλια Novasports, τα δημοφιλέστερα αθλητικά κανάλια με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα προσφέρουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία 20 χρόνων και έχοντας κάνει τις πρώτες High Definition και 3D παραγωγές στην Ελλάδα, δίνουν την δυνατότητα στους φιλάθλους να απολαμβάνουν την ομάδα τους, σε όλα τα αθλήματα όπου και αν παίζει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσα από τις μεταδόσεις του πρωταθλήματος της Super League, του UEFA Champions League, του UEFA Europa League, της Euroleague Basketball, της Basket League και της Volley League. Επίσης, στα κανάλια Novasports προβάλλονται κορυφαία αθλητικά γεγονότα, από όλο τον κόσμο και όλα τα σπορ. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports παράλληλα μπορούν να απολαμβάνουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο, με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, μέσω συσκευών laptops, smartphones και tablets, μέσα και έξω από το σπίτι, αρκεί να υπάρχει σύνδεση Wi-Fi internet".

 

ΕΝΑ Channel

Ena Channel, το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα την Καβάλα
και με διεισδυτικότητα 70% σε 1.000.000 κατοίκους. Με 4 Δελτία Ειδήσεων καθημερινά και πληθώρα εκπομπών που καλύπτουν θέματα πολιτικής, πολιτισμού, life style, οικολογίας κ.α.
Tο Ena Channel συγκαταλέγεται στα 5 καλύτερα περιφερειακά κανάλια της ελληνικής επικράτειας. Iδιαίτερης αναφοράς αξίζει η διαδικτυακή εκπομπή μας μέσω Web TV όπως και η εκπομπή μας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της HELLAS TV που δραστηριοποιείτε στην Βόρεια Αμερική και Καναδά με χιλιάδες τηλεθεατές του απανταχού Ελληνισμού όπως και η παρουσία του σε φορητές συσκευές με την εφαρμογή enachannel στο i-phone & i-pad.

Εκπέμπουμε σε όλη την Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Σέρρες και μέρος του Νομού Χαλκιδικής.
Ο καλυπτόμενος Πληθυσμός ξεπερνά το 1.000.000 κατοίκους.
Η Εκπομπή σήματος γίνεται μέσο 17 Αναμεταδοτών της DIGEA
Με 4 Δημοσιογραφικά Συνεργεία καλύπτουμε καθημερινά Ειδησεογραφικά όλη την Περιφέρεια.
Το ΕΝΑ CHANNEL μεταδίδεται επίσης μέσω Web tv
Εκπέμπουμε για την Ομογένεια μέσω Ellas tv
Διαθέτουμε εφαρμογή για i-phone
Τo πρόγραμμα μας περιλαμβάνει 19 δικές μας εσωτερικές παραγωγές.

 

Χορηγοί επικοινωνίας