Επίσημοι Χορηγοί του Ομίλου - Υποστηρικτές

Επίσημοι Χορηγοί Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Kavala Finn Masters 2015

Εκτός από τον Δήμο Καβάλας και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας οι οποίοι στάθηκαν από την αρχή αρωγοί της προσπάθειας μας και συνδιοργανώνουν μαζί με τον ΝΟΚαβάλας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Kavala Finn World Masters 2015, την προσπάθεια στηρίζουν και οι παρακάτω επιχείρησεις

Οινοποιία "Nico Lazaridi"

Όλα ξεκίνησαν από τον Νίκο Λαζαρίδη, που έχοντας ζήσει στην Τοσκάνη της Ιταλίας, γνώρισε τον κόσμο του κρασιού και μετάφερε την εμπειρία του στον τόπο καταγωγής του, δημιουργώντας το 1987 στην Δράμα, την Οινοποιία NICO LAZARIDI.
Αναβιώσαμε την αμπελοκαλλιέργεια στην περιοχή με γνωστές ποικιλίες αμπέλου που προσαρμόστηκαν άριστα στο terroir των τοπικών κοινοτήτων Αγοράς, Πηγαδίων και Αδριανής. Το 2000 εγκαταστάθηκε ένας νέος αμπελώνας στις πλαγιές του Παγγαίου Όρους στον Νομό Καβάλας και δημιουργήθηκε το οινοποιείο Μακεδών.
Όταν ξεκινήσαμε, η Δράμα ήταν σχετικά άγνωστη οινολογικά σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Οι άψογες εγκαταστάσεις μας, η χρήση απόλυτα ελεγχόμενων σταφυλιών και η τεχνογνωσία των ανθρώπων έφεραν γρήγορα την καταξίωση των προϊόντων.

Σήμερα παράγουμε 18 διαφορετικές ετικέτες, που φτάνουν περίπου τις 900.000 φιάλες παραγωγή τον χρόνο.
Στην κατηγορία των Premium κρασιών συμπεριλαμβάνουμε το Μαγικό Βουνό και το Perpetuus σε λευκό και ερυθρό, τον φυσικό γλυκύ οίνο Μελισσουργό και το λευκό ημιαφρώδες Solitaire. Στην κατηγορία των Medium High κρασιών συμπεριλαμβάνουμε το πρόσφατο δημιούργημα μας Cavalieri Lazaridi σε λευκό και ερυθρό. Στην Medium κατηγορία υπάρχουν τα Château Nico Lazaridi σε λευκό και ερυθρό, το Rosé Nico Lazaridi, το F - Εὖ Merlot-Grenache Rouge καθώς και το Μαύρο Πρόβατο Semillon-Sauvignon Blanc & Μαύρο Πρόβατο Syrah-Merlot, τα οποία φέρουν βιδωτό πώμα. Στην κατηγορία των Entry level κρασιών συμπεριλαμβάνουμε το Χρυσό Λέων Chardonnay και Χρυσό Λέων Cabernet Sauvignon, τα οποία φέρουν βιδωτό πώμα, καθώς και την Ντάμα με τον Ρήγα Κούπα.
Την τελευταία τριετία τριπλασιάσαμε τις χώρες στις οποίες εξάγουμε τα προϊόντα μας φτάνοντας τις 21 ενώ στοχεύουμε και επενδύουμε στη διείσδυση σε νέες αγορές ενισχύοντας το εξαγωγικό μας προφίλ.
Παράλληλα προβάλλουμε μέσα από τα κρασιά μας σύγχρονους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Τα έργα τους, που αποτελούν εικαστικά θέματα των ετικετών μας, εκτίθενται στην αίθουσα τέχνης “Μαγικό Βουνό”.
 

Ξενοδοχείο Airotel Galaxy

Πολυχώρος Batis

 

 

Με θέα που κόβει την ανάσα, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ batis θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή…

Ο αυτόνομος πολυχώρος ΒΑΤΙS, που βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες ακτές 4χλμ. δυτικά της Καβάλας, αποτελεί ένα από τα πιο δελεαστικά κίνητρα για να επισκεφτεί κανείς την περιοχή της Καβάλας. Εντυπωσιάζει με την αυτοτέλεια, τη λειτουργικότητα, τη σύγχρονη αισθητική αλλά και τη φυσική ομορφιά του.

Ο πολυχώρος ΒΑΤΙS αποτελεί τον ιδανικό τόπο συνάντησης για κάθε προσωπική, κοινωνική ή επαγγελματική σας στιγμή. Πρόκειται για έναν άρτια οργανωμένο χώρο ψυχαγωγίας, ο οποίος προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους απεριόριστες δυνατότητες διαμονής, χαλάρωσης και διασκέδασης όλη την ημέρα, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει:

- το camping “Terra” που απλώνεται σε μία καταπράσινη έκταση 33.000m2
- την παιδική χαρά“Anemi” που διαθέτει παιδική πισίνα
- τις αθλητικές δραστηριότητες στην άμμο “Athlos”
- το beach bar “Aquarella”
- το pool bar “Ilion”
- το café-bar “Selini”
- την ελληνική ταβέρνα “Elia”
- το προσκυνητάρι του Προφήτη Ησαΐα
- την πολυμορφική αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων & συνεδρίων “OdysSea”
- τον υπαίθριο χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων με πισίνα "Ilion"
- οργανωμένη παραλία με θαλάσσια παιχνίδια

 

Μεγάλοι Χορηγοί

Κύριοι Χορηγοί

Χορηγοί