Επίσημοι Χορηγοί του Ομίλου - Υποστηρικτές

Λίγα λόγια για το τμήμα

Το Πόλο αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα του Ομίλου με μεγάλη ιστορία και σημαντικές επιτυχίες. Έχει στο παρελθόν κατακτήσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις κατηγορίες Β και Γ και έχει συμμετάσχει στην Α2 κατηγορία. Έχει αθλητές σε 3 ομάδες, την Ανδρική, την Εφηβική και την Παιδική. Έφορος του τμήματος είναι ο Πατέρας Γιώργος

Η μεγάλη ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας συνεχίζεται , με όλα τα ηλικιακά τμήματα ενεργά στην αγωνιστική δράση, αλλά και ενισχύεται  δίνοντας μεγάλη σημασία στις πολύ μικρές ηλικίες που αποτελούν για εμάς το μέλλον στο άθλημα μας.

Έτσι από πέρυσι λειτουργεί τμήμα miniΠαίδων (έως 12 ετών) καταφέρνοντας μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο προπόνησης να σηκώσει το κύπελλο της 3ης θέσης σε επίσημο τουρνουά το Νοέμβριο του 2014 στις Σέρρες.

Επιπλέον για πρώτη φορά λειτουργεί τμήμα juniorγια παιδιά από 6 ετών παρέχοντας τη δυνατότητα μέσα από το παιχνίδι στο νερό που όλα τα παιδιά αγαπούν , να γυμνάζονται και να μαθαίνουν τα πρώτα βήματα του αθλήματος.

Έναρξη τμήματος για κορίτσια

Ολοκληρώνοντας το όραμα μας για δημιουργία μιας ολοκληρωμένης Ακαδημίας WaterPoloτου Ν.Ο.Καβάλας ,  για πρώτη φορά λειτουργούμε τμήμα για κορίτσια όλων των ηλικιών. Τα τμήματα άρχισαν πολύ γρήγορα να στελεχώνονται , τόσο σε επίπεδο junior και mini , αλλά και σε ηλικία εφήβων. Είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα το τμήμα θα ολοκληρωθεί.