Επίσημοι Χορηγοί του Ομίλου - Υποστηρικτές

Για νέα εγγραφή αθλητή ή ανανέωση παλαιού δελτίου απαιτείται η συμπλήρωση της παρακάτω αίτησης 

1. Αίτηση εγγραφής - ανανέωσηςαθλητή τριγώνου -> Αρχείο Word - Αρχείο PDF

Η αίτηση πρέπει να συμπληρωθεί και αποσταλεί στα γραφεία του αθλητή/τριας μαζί με έγκυρη ιατρική γνωμάτευση 

Προσοχή: επειδή τα δελτία θα έχουν και λατινικούς χαρακτήρες από τη μία πλευρά τους, παρακαλούμε να συμπληρώσετε όπου απαιτείται και τα σχετικά πεδία.

2. Όταν πρόκειται για νέα εγγραφή χρειάζεται πιστοποιητικό γεννήσεως ή αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

3. Υποβολή ηλεκτρονικής φωτογραφίας για κάθε έναν αθλητή η οποία πρέπει να είναι σε μορφή jpg έγχρωμη με διαστάσεις 4cm πλάτος και 6cm ύψος και ανάλυση 300dpi. 

Το μέγεθος του αρχείου δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1Mb. Η ηλεκτρονική φωτογραφία θα πρέπει να είναι τύπου διαβατηρίου. Για τη φωτογραφία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο μετωπικός τύπος εικόνας. Η περιστροφή της κεφαλής θα πρέπει να είναι λιγότερο από +/- 5 βαθμούς από το κέντρο σε κάθε κατεύθυνση (επάνω ή κάτω, αριστερά ή δεξιά). Οι ώμοι θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένοι στην εικόνα. Η έκφραση θα πρέπει να είναι ουδέτερη (χωρίς χαμόγελο), με τα δύο μάτια κανονικά ανοιχτά και το στόμα κλειστό. Ο εικονιζόμενος θα πρέπει να είναι αποκλειστικά μόνος, χωρίς να εμφανίζονται πλάτες καρεκλών, παιχνίδια ή άλλα πρόσωπα. Το φόντο θα πρέπει να είναι ομοιόμορφο ή με ομοιογενή χρωματισμό, με απαλές διακυμάνσεις φωτεινότητας προς μια μόνο κατεύθυνση. Απαιτείται φόντο ελαφρού χρώματος, κατά προτίμηση λευκό ή πολύ ανοιχτό γρι (μέχρι 5%).

H παραλαβή των φωτογραφιών θα γίνεται με τους εξής τρόπους μπορεί να γίνει είτε σε ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης (CD-ROM, memory stick κτλ) ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αναγραφή των στοιχείων του αθλητή.

4. Απόδειξη κατάθεσης παραβόλου 5 € στον κάτωθι λογαριασμό

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 080/48068590
IBAN: GR04 0110 0800 0000 0804 8068 590
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA