Επίσημοι Χορηγοί του Ομίλου - Υποστηρικτές

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας, ο ΝΟΚ όπως είναι γνωστός, ιδρύθηκε το 1945, με σκοπό την προώθηση των αθλημάτων του υγρού στοιχείου. Το υγρό στοιχείο αποτέλεσε για την πόλη της Καβάλας ευλογία, που οδήγησε στην ανάπτυξη της πόλης μας. Ο ΝΟΚ συμβάλλοντας στην ανάπτυξη αυτή, προσφέρει ανελλιπώς από το 1945, την δυνατότητα στους νέους, και όχι μόνο, να ασχοληθούν με το υγρό στοιχείο λειτουργώντας τμήματα, Κολύμβησης, Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας, Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας και Υδατοσφαίρισης.

Οι αθλητές της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης χρησιμοποιούν τον Νέο Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης, τη λειτουργία του οποίου στηρίζει ο ΝΟΚ. Οι αθλητές της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ στο λιμανάκι της Καλαμίτσας, στη Δυτική είσοδο της Καβάλας. Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοικτής θάλασσας των μελών του ΝΟΚ ελλιμενίζονται στο Κεντρικό Λιμάνι της πόλης όπου έχει παραχωρηθεί χώρος στο ΝΟΚ.

 Τα γραφεία του ομίλου βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ στο Δυτικό τμήμα του Κεντρικού Λιμένα Καβάλας (στο σημείο ΝΟΚ). Η γραμματεία του ομίλου λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:00.